(最終更新日:2024-02-06 13:15:16)
  アマクラ ヨシアキ   AMAKURA Yoshiaki
  天倉 吉章
   所属   松山大学  薬学部 医療薬学科
   職種   教授
学歴
1. 1994/04~1997/03 岡山大学 自然科学研究科 博士課程修了 博士(薬学)
専門分野(キーワード)
キーワード:生薬学、天然物化学(薬学) 
所属学会
1. 1993/04~ 日本薬学会
2. 1993/04~ 日本生薬学会
3. 1997/04~ 日本農芸化学会
4. 1999/04~ 日本食品衛生学会
5. 2002/04~ 日本食品化学学会
全件表示(9件)
著書・論文歴
1. 2024/01 論文  Chromatographic evaluation and characterization of constituents of sunflower seed extract used as food additives (共著) 
2. 2023/10 論文  愛媛県産柑橘の機能性成分探索とその作用機序解析:地域資源の利活用をめざして (共著) 
3. 2023/09 論文  Identification of antioxidative hydrolyzable tannins in water chestnut (共著) 
4. 2023/04 論文  Characterization of phenolic constituents in hazelnut kernels (共著) 
5. 2023/02 論文  Antiviral effect of ephedrine alkaloids-free Ephedra herb extract aganst SARS-CoV-2 in vitro (共著) 
全件表示(74件)