(最終更新日:2021-07-28 11:00:59)
  アマクラ ヨシアキ   AMAKURA Yoshiaki
  天倉 吉章
   所属   松山大学  薬学部 医療薬学科
   職種   教授
学歴
1. 1994/04~1997/03 岡山大学 自然科学研究科 博士課程修了 博士(薬学)
専門分野(キーワード)
キーワード:生薬学、天然物化学(薬学) 
所属学会
1. 1993/04~ 日本生薬学会
2. 1993/04~ 日本薬学会
3. 1997/04~ 日本農芸化学会
4. 1999/04~ 日本食品衛生学会
5. 2002/04~ 日本食品化学学会
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著書・論文歴
1. 2021/01 論文  Characterization of compoments in natural products for the evaluation of existiing food additives in Japan (共著) 
2. 2021/01 論文  Identification of phenolic constituents and inhibitory activity of persimmon calyx and shiteito against tumor cell proliferation (共著) 
3. 2021/01 論文  Isolation and characterization of neroprotective components from citrus peel and their application as functional food (共著) 
4. 2020/10 論文  Cynandione A induces adipogenesis and beige adipocyte-related phenotype in 3T3-L1 cells (共著) 
5. 2020/04 論文  Effect of Ephedra herb on erlotinib resistance in c-Met-overexpressing non-small-cell lung cancer cell line, H1993, through promotion of endocytosis and degradation of c-Met (共著) 
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