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アマクラ ヨシアキ
AMAKURA Yoshiaki
天倉 吉章 所属 松山大学 薬学部 医療薬学科 職種 教授 |
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| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2019/12 |
| 形態種別 | 学術論文 |
| 査読 | 査読有り |
| 標題 | Effects of the squeezing technique and heat treatment on the citrus functional components of Citrus kawachiensis (Kawachi bankan) fruits |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | Food Science and Technology Research |
| 掲載区分 | 国外 |
| 出版社・発行元 | The Japanese Society for Food Science and Technology |
| 巻・号・頁 | 25,pp.809-815 |
| 著者・共著者 | Haramiishi R., Yoshimura M., Okuyama S., Fukuda N., Tamai T., Nakajima M., Furukawa Y., Amakura Y.* |